Gastenboek

11 gedachten over “Gastenboek

 1. Op 4 maart 2020 de verjaardagen van mijn vrouw en mij gevierd, samen met mijn schoonvader. We waren door voetbal (AJAX uitgeschakeld voor de beker, waarom zou je daarvoor thuisblijven) de enige gasten en zijn geweldig verwend. Het eten was in alle opzichten een herhaling waard. Een aanrader!

 2. Wat geweldig dat een ieder met een gpb hier ook kan eten, veel op de kaart is ook voor de kleine eter! Bedankt hiervoor daarom alleen komen we al terug en zeker ook hoe heerlijk het was.

 3. Gisteren heerlijk gegeten, eindelijk een restaurant met mooie gerechten, goede kwaliteit, goed bereid en genoeg. top.

 4. Voor de 2e keer wezen eten en nu met zus en zwager. Weer heerlijk gegeten en avond gehad. Personeel is zeer vriendelijk
  Komen zeer zeker weer terug.

 5. Voor het eerst wezen eten bij de Rozeboom. Wat hebben we lekker gegeten! Het vlees was heerlijk bereid en zo mals nog nooit gegeten.
  Zeer vriendelijke bediening nemen echt tijd voor je. Top avond gehad.
  Hier komen we zeer zeker terug.

 6. Gisteravond ons feestje gevierd bij De Rozeboom. Er was ons een “wandelend diner” aanbevolen en dat is ons en onze gasten zeer goed bevallen. Ieder gerecht was als een schilderijtje om te zien en bovenal was het keer op keer tongstrelend en bijzonder lekker! Wij hadden eerlijk gezegd ook niet anders verwacht (wij kennen de kookkunsten van de kok) maar dit alles overtrof onze verwachtingen! De allervriendelijkste gastvrouw en zo ook de dames in de bediening hebben ons behoorlijk in de watten gelegd. Wij zijn niets tekort gekomen deze avond. Oftewel een supergeslaagde avond!

 7. Diverse keren voortreffelijk gegeten met vrienden en familie. Als belgische bourgondier met veel ervaring, kan ik de Rozeboom vast en zeker aanbevelen!
  Tevens complimenten voor de bedienig, helemaal top!

 8. Afgelopen woensdag heerlijk buiten gegeten, bijzonder lekker, goede bediening en wat wij heel belangrijk vinden een gezellige bediening. Toppertje.

 9. Langs gereden omdat de N207 dicht was en gelijk een tafel gereserveerd. Uitstekend gegeten, erg lekker en een goede bediening. Mooi restaurant, het geeft een huiselijk gevoel en goede muziek. Komen binnenkort terug.

 10. lekker even op het terras, mokumse stoof gegeten. mooi interieur echt een huiskamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *